fbpx

Business Life Winners

Το Business Life Winners είναι ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού για επιχειρήσεις και στελέχη, που βασίζεται στην ιδέα ότι μία επιχείρηση αποτελείται από ένα σύνολο ανθρώπων με προσωπικές ανάγκες, στόχους και αδυναμίες.

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο εργαλείο αυτο-αναγνώρισης, αυτο-παρατήρησης, αυτοδιαχείρισης και αυτο-παρακίνησης.

Ο Εργαζόμενος ως άνθρωπος και οι επί μέρους ρόλοι του

Το εκάστοτε στέλεχος πέρα από εργαζόμενος, σε όποια βαθμίδα κι αν ανήκει, διαδραματίζει διάφορους ρόλους στη προσωπική του ζωή όπου αντλεί πληροφορίες κι ερεθίσματα, που τον επηρεάζουν συναισθηματικά στις επιλογές της καθημερινότητάς του, οπότε  και κατ’ επέκταση στις επαγγελματικές δραστηριότητες και αποφάσεις του.

Διεκπεραιώνει ταυτόχρονους ρόλους όπως σύζυγος, γονέας, φίλος, παιδί κι έχει διάφορες προσωπικές ανησυχίες όπως αν θα πληρώσει το δάνειο, αν θα πετύχει ο γάμος του, κάποιο θέμα υγείας, απώλεια κάποιου προσώπου…

Παράλληλα μπορεί να έχει κάποια τραύματα από την παιδική του ηλικία ή την μεταγενέστερη ζωή του, κάποιες παλαιότερες άσχημες εμπειρίες ή πιο πρόσφατες π.χ. ένα διαζύγιο, μία έλλειψη επικοινωνίας με τα παιδιά του, οικογενειακές συγκρούσεις, ένας κακός προηγούμενος προϊστάμενος ή εργοδότης….

Προσωπικά φίλτρα επηρεασμού του Εργαζόμενου

Αυτά λειτουργούν ως φίλτρα στην συλλογή πληροφοριών του, προκαλούν ανησυχίες, φοβίες και τον επηρεάζουν στον τρόπο που σκέφτεται και πράττει.

Αυτός ο άνθρωπος είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί ν’ αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του και να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τους στόχους της εταιρίας ώστε να μπορεί ν’ ανταπεξέλθει επαγγελματικά σε πιθανές δυσκολίες.

Δεν έχει «καθαρό μυαλό», διότι τον απασχολούν διάφορα προσωπικά προβλήματα.

Επίσης η συμπεριφορά του ίσως να εξελιχθεί αρνητική σε σχέση με τους συναδέλφους του ή τους υφισταμένους του, διότι η συναισθηματική του κατάσταση, μπορεί να τον καταστίσει ευερέθιστο, να γίνει αρνητικός σε σχολιασμούς, να κλειστεί στον εαυτό του, να κάνει βεβιασμένες κινήσεις και ξεσπάσματα, προκαλώντας έτσι ένα μη αποδοτικό κλίμα.

Ποια είναι η λύση? Επαγγελματικά σεμινάρια με ανθρωποκεντρικό coaching

Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτή η δυσαρμονία που έχει δημιουργηθεί, ώστε ν’ αποκτήσουμε ως εταιρία ένα ευοίωνο εργασιακό περιβάλλον πετυχαίνοντας αρμονία και ταυτόχρονη αποδοτικότητα;

Μέχρι σήμερα οι περισσότερες μέθοδοι επαγγελματικών σεμιναρίων που επέλεγαν οι εταιρίες, βασίζονταν κατά κύριο λόγο στον εργασιακό τομέα που στόχευαν π.χ. σ’ ένα σεμινάριο πωλήσεων, σεμινάριο επίτευξης στόχων, διαχείρισης πελατών,crisis management μην λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές ανάγκες και ανησυχίες του ανθρώπινου δυναμικού.

Έτσι το προσωπικό μάθαινε απλά να υποδύεται ρόλους με τους οποίους μπορεί και να συγκρουόταν εσωτερικά, π.χ. ένας διαζευγμένος, εσωτερικά διαλυμένος πωλητής, όσο και καλός επαγγελματίας να είναι, ενδέχεται να του είναι δύσκολη η διαχείριση των συναισθημάτων του μ’ επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα του.

Επίσης τις περισσότερες φορές ως εταιρία, ζητάμε οι εργαζόμενοι να ταυτίζονται και να ευθυγραμμίζονται με τους στόχους μας, χωρίς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να έχουν διευκρινίσει τους δικούς τους ατομικούς στόχους.

Αποτέλεσμα είναι να μην ενσωματώνονται ποτέ στην φιλοσοφία της, γιατί δεν βρίσκουν προσωπική ικανοποίηση.

Οι εταιρίες και οι διοικήσεις που πράγματι αναγνωρίζουν την επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουν σε καινοτόμες κινήσεις υποστήριξης των στελεχών και του ανθρώπινου δυναμικού τους, συνήθως προβληματίζονται κυρίως στους εξής πέντε φαινομενικά ανασταλτικούς παράγοντες:

Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι, έχοντας τόσο προσωπικό, όπου ο καθένας αντιμετωπίζει τα δικά του θέματα, πως γίνεται να τους προσεγγίσουμε όλους συνολικά!

Κατά δεύτερον, η διαφορετικότητα των συνεργατών, σε μορφωτικό, κοινωνικό, ηλικιακό, εμπειρικό επίπεδο πως θα διαμορφώσει τα groups προκειμένου για την επιτυχία των σεμιναρίων.

Τρίτον, φοβούμενοι την κατακραυγή των υπολοίπων ή προκειμένου να μην φανούν ελλειμματικοί και αδύναμοι μπροστά στους άλλους, πόσοι θα είχαν το θάρρος να εξωτερικεύσουν τα θέματά τους προκειμένου να τα επιλύσουν;

Τέταρτον, αν κατά διαστήματα προκύπτουν διάφορα προσωπικά ζητήματα στο προσωπικό, η εταιρία θα καλείται κάθε φορά να κάνει σεμινάρια με απώλεια χρημάτων και παραγωγικού χρόνου εργασίας;

Ολοκληρώνοντας, τα σεμινάρια θα έχουν πυροσβεστικό χαρακτήρα ή θα έχουν μία δυναμική και συνεχιζόμενη αποτελεσματικότητα;

Λάβαμε υπόψιν όλα τα παραπάνω δεδομένα ως τους κύριους προβληματισμούς των επιχειρήσεων που αναγνωρίζουν την ανάγκη υποστήριξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού τους και ζητήσαμε να παράξουμε ένα εργαλείο που να δίνει επαρκείς και αποτελεσματικές απαντήσεις και λύσεις.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το Business Life Winners!

Τι είναι το σύστημα Business Life Winners?

Το πρωτοποριακό σύστημα Business Life Winners είναι μία σύγχρονη, ολοκληρωμένη μέθοδος, ένα εργαλείο Life Coaching Υλοποίησης Προσωπικών Στόχων σε 3 σεμινάρια-επίπεδα για 7 τομείς της Ζωής.

 • Οικονομική Ευημερία
 • Εργασία
 • Σχέσεις
 • Υγεία-Ευεξία
 • Προσωπική Ανάπτυξη
 • Ελεύθερος Χρόνος
 • Κοινωνική Συμμετοχή

Αυτό το σύστημα χωρίζεται σε 3 σεμινάρια-επίπεδα που σε οδηγούν σε Εμπειρίες Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανέλιξης σε αυτο-παρατήρηση και αυτο-παρακίνηση με σκοπό την υλοποίηση στόχων ζωής!

Κάθε σεμινάριο είναι ένα διαφορετικό επίπεδο Εμπειρίας Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανέλιξης το οποίο είναι αυτόνομο και σε οδηγεί σε απόλυτα αποτελέσματα.                          

Παράλληλα σε προετοιμάζει για το επόμενο σεμινάριο το οποίο είναι βαθύτερο και σου προσφέρει νέες πολύτιμες πληροφορίες, για την επίτευξη των στόχων σου!

Επειδή κάθε σεμινάριο είναι αυτόνομο μπορείς να πάρεις τ’ αποτελέσματα που ζητάς και να σταματήσεις ή να επιλέξεις να συνεχίσεις στο επόμενο παίρνοντας ακόμα περισσότερες κατευθύνσεις για την υλοποίηση των στόχων σου.

Αν ολοκληρώσεις και τα 3 επίπεδα φτάνεις πλέον να έχεις τον τρόπο να θέτεις και να πραγματοποιείς τους στόχους που επιθυμείς όσο δύσκολοι κι αν σου φαινόντουσαν μέχρι σήμερα!

Και το λέω με πλήρη επίγνωση λόγου, χωρίς ίχνος υπερβολής.

Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα εργαλεία, μετά το πέρας του σεμιναρίου έχεις την δυνατότητα  να τα χειρίζεσαι μόνος/η σου από κει και πέρα στη ζωή σου, παίρνοντας πάντα χρήσιμες απαντήσεις και κατευθύνσεις.

Ποιος είναι ο μηχανισμός της Επιτυχίας?

Ο μηχανισμός επιτυχίας βασίζεται σε 10 βήματα!

1)Αναγνωρίζω ποιο ακριβώς είναι το θέμα που με απασχολεί και ποιο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα που ζητώ να καταφέρω.

2)Γνωρίζω τον εαυτό μου

3)Ανακαλύπτω τον εσωτερικό σαμποτέρ μου, δηλαδή τις περιοριστικές πεποιθήσεις μου

4)Φτιάχνω συναρπαστικούς στόχους

5)Σχεδιάζω τι χρειάζεται να κάνω για να τους πετύχω

6)Περνώ σε δράση

7)Ελέγχω την αποτελεσματικότητα

8)Επαναπροσδιορίζω και κάνω διορθωτικές κινήσεις

9)Τους πετυχαίνω

10)Μαθαίνω να τους απολαμβάνω!!!

Πως λειτουργεί?

Το κάθε σεμινάριο-επίπεδο αποτελείται από ερωτήσεις life coaching που σε καθοδηγούν ν’ απαντήσεις σε όσα σε μπερδεύανε και σε εμποδίζαν να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Με την χρήση κατανοητών στοχευμένων ερωτήσεων , που προκύπτουν μέσα από ένα αριστοτεχνικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο αυτοπαρατήρησης,αυτοδιαχείρησης και αυτοπαρακίνησης, σαν να έχεις μια φιλική επικοινωνία, απλά απαντώντας σαν να μιλάς σ’ έναν έμπειρο επαγγελματία life coach,  παίρνεις πολλές σημαντικές απαντήσεις και κατευθύνσεις για εσένα.

Όταν ολοκληρώνεις το κάθε σεμινάριο-επίπεδο έχεις την αίσθηση ότι είσαι σοφότερος/η, διότι γνωρίζεις περισσότερα σχετικά μ’ εσένα, τι σου συμβαίνει, τι πραγματικά ζητάς και τι χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να το πραγματοποιήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται?

Το σημαντικό με το σύστημα Business Life Winners είναι ότι απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει αναγνωρίσει ότι χρειάζεται υποστήριξη και μία εσωτερική τακτοποίηση και τον ενδιαφέρει να προχωρήσει στη ζωή του!

Σε οποιοδήποτε μορφωτικό, ηλικιακό, κοινωνικό, εμπειρικό επίπεδο κι αν βρίσκεται θα λάβει το μέγιστο αποτέλεσμα που του αντιστοιχεί.

Επειδή είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αυτό-αναγνώρισης, αυτοπαρατήρησης και αυτοπαρακίνησης για την προσωπική μας εξέλιξη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν’ ανατρέχει να το συμπληρώνει εκ νέου και να λαμβάνει νέα αναβαθμισμένα στοιχεία και κατευθύνσεις.

Παρουσίαση των 3 σεμιναρίων-επιπέδων

1ο επίπεδο Εμπειρίας Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανέλιξης

“Συνέντευξη στον Καθρέφτη

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Γνωριμία με τον τωρινό Εαυτό μου!

Δεν γίνεται να ξεκινήσει κανένα ταξίδι Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης αν δεν γνωρίσουμε πρώτα απ’ όλα, τον τωρινό εαυτό μας.

Αυτό άλλοτε, μπορεί να ήθελε μία ολόκληρη ζωή Αυτοπαρατήρησης.

Σήμερα δια μέσω του συστήματος Business Life Winners  με την χρήση κατανοητών στοχευμένων ερωτήσεων αυτοπαρατήρησης και αυτοπαρακίνησης, σαν να έχεις μία φιλική επικοινωνία, απλά απαντώντας σαν να μιλάς σ’ έναν έμπειρο επαγγελματία Life Coach,  παίρνεις πολλές σημαντικές απαντήσεις σχετικά μ’ εσένα και γνωρίζεις όλη την σημερινή εσωτερική και εξωτερική κατάσταση του εαυτού σου.

Έτσι αναγνωρίζοντας πώς βλέπεις τον εαυτό σου, πώς πιστεύεις ότι σε βλέπουν οι άλλοι, αν θα σ’ εμπιστευόντουσαν ή αν θα σ‘ επιλέγανε, μπορείς να καταλάβεις σ ‘ένα πρώτο επίπεδο, γιατί σου συμβαίνουν γεγονότα που δεν θέλεις στη ζωή σου

Είναι μια εμπειρία Αυτό-αποκάλυψης που θα σε συγκλονίσει.

Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα εργαλεία, μετά το πέρας του σεμιναρίου έχεις την δυνατότητα  να τα χειρίζεσαι μόνος/η σου από κει και πέρα στη ζωή σου, παίρνοντας πάντα χρήσιμες απαντήσεις και κατευθύνσεις.

Μπορείς να παραμείνεις σε αυτά τα αποτελέσματα ή αν θελήσεις να μπεις βαθύτερα επιλέγεις να συνεχίσεις μαζί μου το….

2ο  επίπεδο Εμπειρίας Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανέλιξης

Συνέντευξη με τον εσωτερικό μου σαμποτέρ

Το παράπονο, είναι ένας εσφαλμένος τρόπος να δηλώσω ένα ανεκπλήρωτο θέλω μου.

Πιστεύω ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ενώ το αξίζω.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Να βρω τον μηχανισμό σκέψης με τον οποίο λειτουργεί ο εσωτερικός μου σαμποτέρ κι αναγνωρίζοντας με ποιον τρόπο με κρατάει πίσω,

 • να τον αποκαλύψω ώστε να μπορέσω να τον αλλάξω.
 • να γίνω πιο δεκτικός σε νέες προτάσεις και λύσεις ακόμα κι αν φαινομενικά με ξεβολεύουν.
 • να βρω τι είναι αυτά που μ’ εμποδίζουν και να βρω κάποιες κατευθύνσεις που θα με οδηγήσουν σε νέους στόχους για ν’ αποκτήσω όλα όσα πραγματικά θέλω και μου προσφέρουν ασφάλεια, ευημερία, υγεία, ικανοποίηση, ελευθερία επιλογών.
 • να μπορώ να έχω όλα όσα δικαιούμαι
 • να θέλω και επιτέλους να αισθανθώ την χαρά της ευτυχίας και της επιτυχίας στη ζωή μου.

Ο ύπουλος εσωτερικός εαυτός μου, μ’ έχει πείσει ότι ο πραγματικός εαυτός μου είναι ο σαμποτέρ και είναι εχθρός της ζώνης βολέματος (comfort zone) και θέλει να με βγάλει από την εύθραυστη ισορροπία μου.

Έτσι εδώ σ ’αυτό το σεμινάριο παίρνουμε τα παράπονα ως σημείο αναφοράς, για ν’ αναγνωρίσουμε τις εσωτερικές μας διεργασίες και τον μηχανισμό σκέψης που μας φέρνει αρνητικά αποτελέσματα στη ζωή μας από αυτά που επιδιώκουμε να έχουμε (να βγάλουμε στη φόρα τον εσωτερικό μας σαμποτέρ).

Σταματάμε να είμαστε δέσμιοι των παλιών αυτοκαταστροφικών συνήθειών μας και ανοιγόμαστε σε νέες λύσεις.

Μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα από τα παράπονά σου και με μία εκ βαθέως εξομολόγηση, που προκύπτει μέσα από ένα αριστοτεχνικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο σαν να μιλάς σ’ έναν έμπειρο επαγγελματία Life Coach, , αναγνωρίζεις τα εσωτερικά σου μπλοκαρίσματα, τα εμπόδια. Βρίσκεις τους περιορισμούς σου και φτάνεις στοχευμένα μέχρι τις πηγές στο παρελθόν σου που τα έχουν προκαλέσει.

Ανακαλύπτεις τους λόγους, που ενώ καταλαβαίνεις ότι μπλοκάρεις τον εαυτό σου, εντούτοις το επαναλαμβάνεις, διαιωνίζοντας τα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Στο τέλος έχοντας εργαστεί με όλα τα παράπονα και τις ανησυχίες σου, λαμβάνεις μία πλήρη έκθεση ζωής, απόλυτα κατανοητή, με βαθιές συνειδητοποιήσεις, βγάζοντας πλήρως στη φόρα τον ύπουλο εσωτερικό σου σαμποτέρ, ο οποίος σε κορόιδευε τόσο καιρό, στερώντας σου το δικαίωμα σε μία ευτυχισμένη ζωή.

 Και λαμβάνεις τις πρώτες κατευθύνσεις για τις πραγματικές σου επιθυμίες που κρύβονταν πίσω από τα παράπονα.

Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα εργαλεία, μετά το πέρας του σεμιναρίου έχεις την δυνατότητα  να τα χειρίζεσαι μόνος/η σου από κει και πέρα στη ζωή σου, παίρνοντας πάντα χρήσιμες απαντήσεις και κατευθύνσεις.

Μπορείς να παραμείνεις σε αυτά τα αποτελέσματα ή αν θελήσεις να μπεις βαθύτερα επιλέγεις να συνεχίσεις μαζί μου το….

3ο επίπεδο Εμπειρίας Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανέλιξης                                 

Συνάντηση με τον επιτυχημένο εαυτό μου

Προχωρώ δυναμικά στη Ζωή!

ΣΤΟΧΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετατρέπω τα παράπονά μου σε συναρπαστικούς στόχους και βρίσκω τρόπους να τους πραγματοποιήσω!

Το παράπονο εκφράζει μία κρυφή επιθυμία που πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να την εκπληρώσουμε και βάζουμε κόφτη, εκδηλώνοντας απλά την δυσαρέσκεια ότι δεν μπορούμε να το έχουμε.

Συνήθως προέρχεται από παλιά γεγονότα και εμπειρίες στα οποία είτε  δεν τα καταφέραμε, είτε τα ίδια προκάλεσαν αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή μας, είτε μας το αποκλείσαν άνθρωποι πρότυπα για εμάς (γονείς κλπ.) λόγω των δικών τους άσχημων εμπειριών που μας τα περάσαν ως «συμβουλές-εντολές», είτε είδαμε ως μάρτυρες ότι προκάλεσαν αρνητικά αποτελέσματα και έκτοτε τα ακυρώσαμε ως επιλογή.

Έτσι λόγω των παραπάνω κάθε φορά που ξεκινάμε να βάλουμε έναν στόχο, αυτά τα θεωρούμε ως μη πραγματοποιήσιμα και δεν τα συνυπολογίζουμε στις αποφάσεις μας για δράση.

Θεωρώντας ως δεδομένο ότι δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, ότι δεν τ’ αξίζουμε, δεν τα δικαιούμαστε, κατατάσσονται στη σφαίρα του αδύνατου, του άπιαστου και του ξένου. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσουμε αρνητική στάση και δεν ασχολούμαστε ξανά αφού κατοχυρώνονται με αρνητικό πρόσημο.

Εμείς εδώ μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο, μετατρέπουμε τα παράπονα σε επιθυμίες-στόχους και με μία εκ βαθέων εξομολόγηση, που προκύπτει μέσα από ένα αριστοτεχνικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο σαν να μιλάς σ’ έναν έμπειρο επαγγελματία Life Coach, τα επαναφέρουμε στην επιφάνεια, αναγνωρίζουμε τον κρυμμένο στόχο, τον αναδεικνύουμε, βρίσκουμε τις ανάγκες, τα κίνητρα, ξανακτίζουμε από την αρχή την δράση μας και δημιουργούμε νέα δεδομένα.  Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε νέες προοπτικές εξέλιξης, εμψυχώνουμε τον εαυτό μας και δεσμευόμαστε σχετικά με τις καινούργιες προοπτικές που μας ανοίγονται.

Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα εργαλεία, μετά το πέρας του σεμιναρίου έχεις την δυνατότητα  να τα χειρίζεσαι μόνος/η σου από κει και πέρα στη ζωή σου, παίρνοντας πάντα χρήσιμες απαντήσεις και κατευθύνσεις.

 Σε αυτό το σημείο έχεις ολοκληρώσει και τα 3 σεμινάρια , γνώρισες τον Εαυτό σου, αναγνώρισες τον Εσωτερικό σου Σαμποτέρ, είδες τα αρνητικά μοτίβα και τις πεποιθήσεις της ζωής σου κι έκανες διορθωτικές κινήσεις, έβαλες νέους στόχους που προέκυψαν μέσα από τη συνεργασία με το Καλύτερο κομμάτι του Εαυτού σου!

Έφτιαξες ένα Πλάνο Δράσης, σχεδίασες τα βήματά σου και διαμόρφωσες τις θετικές σου δηλώσεις για να εμψυχώσεις τον Εαυτό σου στην Ολοκλήρωση των Στόχων σου!

Έχεις πάρει την απόφαση, έχεις ανακαλύψει τη δύναμη μέσα σου, απέκτησες εμπιστοσύνη στον εαυτό σου…

και πλέον προχωράς με θάρρος στην υλοποίηση των Στόχων σου!

Συγχαρητήρια!

Κλείσε τώρα, μία δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση μαζί μου
Διαβάστε επίσης

Ποιος είμαι…

Τέρπανδρος Παπαδόπουλος, NLP & Life Coach / Consultant Είμαι ο Τέρπανδρος Παπαδόπουλος κι είμαι NLP & Life Coach και ιδρυτής του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Τι θα καταφέρεις μαζί μου;

Θα καταφέρεις να μπορείς να έχεις όλα όσα θέλεις στη ζωής σου! Οποιοδήποτε θέμα κι αν σε απασχολεί, είτε συναισθηματικό, είτε επαγγελματικό, είτε οικονομικό, είτε

Γιατί να κάνεις συνεδρίες μαζί μου;

Διότι μπορώ να σε καταλάβω! Και μαζί μου….Όσα ζητήσεις, τόσα θα πάρεις! Τόλμα λοιπόν να ζητήσεις τα μέγιστα! Δέχεσαι την πρόκληση? Αν…. Τότε….. συνέχισε να

Ένα γράμμα για σένα…

Για εσένα που πιστεύεις ότι αξίζεις περισσότερο από όσα έχεις καταφέρεινα έχεις στη ζωή σου και ψάχνεις τον τρόπο να τα αποκτήσεις! Αν… Τότε…. Μπορώ

Συμβουλευτική ζευγαριών

Στη συμβουλευτική ζευγαριών συμμετέχουν και οι δύο, σε όλες τις συνεδρίες. Με την πάροδο του χρόνου, έχουν συνήθως παγιοποιηθεί κάποιες πεποιθήσεις στη σχέση των δύο,

Coaching / Συμβουλευτική Εφήβων

Η συμβουλευτική εφήβων από κάποιον υπεύθυνο επαγγελματία γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη! Διανύουμε μία περίοδο όπου πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα όσα γνωρίζαμε από παλιά

Άγχος/αίσθημα εγκλωβισμού

Άγχος… το τέρας που συνεχώς μας κυνηγάει! Το άγχος είναι ένα αίσθημα επιβίωσης, όπου πιστεύουμε ότι έχουμε παγιδευτεί σε μία κατάσταση και χρειάζεται να πολεμήσουμε

Διαχείριση εργασιακού άγχους

Το εργασιακό άγχος σήμερα είναι από τις πρώτες αιτίες συναισθηματικής ταλαιπωρίας, που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος. Ζούμε μέσα σε μία κοινωνία σχεδόν εθισμένη στην μετάδοση

Επίτευξη επαγγελματικών στόχων

Όποιο θέμα κι αν αντιμετωπίζεις στους επαγγελματικούς σου στόχους όλα έχουν ένα κοινό μοτίβο. Αισθάνεσαι εγκλωβισμό και ψάχνεις λύσεις! Έχεις αναγνωρίσει ότι κάτι δεν πάει

Business Life Winners

Το Business Life Winners είναι ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού για επιχειρήσεις και στελέχη, που βασίζεται στην ιδέα ότι μία επιχείρηση αποτελείται από ένα