fbpx

Ένα γράμμα για σένα…

Για εσένα που πιστεύεις ότι αξίζεις περισσότερο από όσα έχεις καταφέρει
να έχεις στη ζωή σου και ψάχνεις τον τρόπο να τα αποκτήσεις!

Αν…

  • Ανήκεις στη κατηγορία εκείνων που νοιώθουν τόσο μοναδικοί και ιδιαίτεροι που οδηγούνται στη μοναξιά ακόμα και μέσα σε κόσμο.
  • Πιστεύεις ότι αδικείσαι, γιατί ενώ έχεις πολλά προσόντα, κάποιοι ίσως με λιγότερα, σε προσπερνούν και απολαμβάνουν περισσότερα προνόμια.
  • Νοιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μια ανούσια ζωή χωρίς νόημα.
  • Νοιώθεις ότι σε καθορίζουν οι αποφάσεις των άλλων οι οποίες όμως δεν σε αντιπροσωπεύουν.
  • Πιστεύεις ότι έχεις παγιδευτεί στις ίδιες σου τις επιλογές, τις οποίες πλέον θέλεις ν’ αλλάξεις και ζητάς να βρεις το πως.
  • Ασφυκτιάς μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι για εσένα.
  • Ακούς τις μίζερες σκέψεις σου και λες δεν είμαι εγώ αυτός/η.
  • Ταυτόχρονα ακούς μέσα σου μία δυνατή φωνή που σε παροτρύνει λέγοντας σου…. “Αξίζεις και δικαιούσαι να είσαι, να κάνεις και να έχεις όλα όσα θέλεις στη ζωή σου!” Εσύ συμφωνείς και το μόνο που ρωτάς είναι…. “Πως θα το καταφέρω?”

Τότε…. Μπορώ να γίνω ο δικός σου NLP & Life Coach. Γιατί….. Μπορώ να σε καταλάβω!

Το δικό μου ταξίδι αυτογνωσίας….

Έχοντας όλες αυτές τις ανησυχίες κι εγώ, επένδυσα χρόνο και θέληση και ζήτησα να βρω τρόπους και λύσεις κατ’ αρχήν για να βελτιώσω την δική μου ζωή.

Σε μία σειρά πολλών ετών εκπαιδεύτηκα, επιμορφώθηκα και κυρίως βίωσα τις καλύτερες σύγχρονες, πρωτοποριακές, διαφορετικές μεθόδους, τις οποίες χρησιμοποιώ πλέον εδώ και πολλά χρόνια ως NLP & Life Coach, στις ατομικές συνεδρίες μου και τα ομαδικά σεμινάρια με μεγάλη αποτελεσματικότητα έως σήμερα.

Κριτήριό μου είχα πάντα να λαμβάνω χειροπιαστά αποτελέσματα στη καθημερινότητα μου, αυτό που αποκαλώ Εφαρμοσμένη Αυτογνωσία και Αυτοβελτίωση στη καθημερινότητά μου.

Υπήρξαν φορές που εκπαιδευόμενος ταλαιπωρήθηκα, απογοητεύτηκα, ή έχασα τον χρόνο μου με μεθόδους που είτε δεν ήταν σημερινές είτε δεν ήταν εφαρμόσιμες είτε απλώς δεν μου πήγαιναν.
Υπήρξαν και οι πολύτιμες φορές που έμαθα να χρησιμοποιώ εργαλεία και μεθόδους που μ’ εντυπωσίασαν και μ’ ενθουσίασαν διότι δια μέσω αυτών, προάχθηκα και εξελίχθηκα.
Τις αποδέχτηκα όλες ως σημαντικές εμπειρίες. Υπήρχαν στιγμές που ακύρωσα εκπαιδευτές μου ή θεραπευτές μου και άλλες στιγμές που τους θαύμασα και θέλησα να τους μοιάσω.

Απεχθανόμουν πάντα τις αυθεντίες και τα «δασκαλίστικα». Όπως επίσης και τις «αμπελοφιλοσοφίες».
Το αίτημα μου ήταν πάντα:
«Θέλω να μου μεταφέρεις τη γνώση που αποκόμισες από την εμπειρία σου! Μάθε μου τον τρόπο που τα κατάφερες και άσε με ν ‘αποκομίσω την δική μου εμπειρία».
Με ενδιαφέρει να μου δείξεις αυτό που δεν ξέρω ακόμα και να φτάσω εγώ στο αποτέλεσμα που επιθυμώ.. Δείξε μου τον τρόπο». Αυτό αργότερα ως επαγγελματίας Life Coach έγινε ο γνώμονάς μου στις ατομικές συνεδρίες και στα ομαδικά σεμινάρια μου.

Ώσπου ήρθε ο καιρός που γνώρισα εμένα και συμφιλιώθηκα μαζί μου και αποφάσισα να είμαι ο Εαυτός μου και να μ ‘εμπιστευτώ.
Έτσι συνεργάστηκα μαζί μου, άρχισα να με ακούω, να με προσέχω, ν’ αναγνωρίζω τις ανάγκες μου, να επιλέγω τις μεθόδους και τα εργαλεία που ήταν κατάλληλα για εμένα και να συνθέτω ταυτόχρονα τα δικά μου, δομώντας με το πέρασμα του χρόνου ένα πρωτοποριακό σύστημα Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανέλιξης.

Πρώτα απ’ όλα για εμένα! Την δική μου προσωπική ανέλιξη. Ζητούσα πάντα ένα ελεύθερο σύστημα καθοδήγησης το οποίο να με κατευθύνει στις δικές μου λύσεις, ν ‘ανακαλύψω τις δικές μου κρυμμένες δυνάμεις, τις δικές μου ανάγκες, τα δικά μου μπλοκαρίσματα ,τους δικούς μου τρόπους απελευθέρωσης, έκφρασης και Αυτο-αποκάλυψης.

Επίσης ήθελα να είναι ένα σύστημα δυναμικό και όχι στατικό.
Να είναι πάντα «φρέσκο».
Να εξελίσσεται μαζί μου.
Να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και μόνος μου σαν εργαλείο οποιαδήποτε στιγμή το έχω ανάγκη.
Να παίρνω απαντήσεις, να εξελίσσομαι,
Και ν ‘ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό. Να το μοιραστώ.
Να είναι η εργασία μου και να συνεχίσω να εξελίσσομαι διαρκώς κι εγώ μέσα από αυτό.
Κι έτσι έγινε…..

Είχα πάντα ένα χάρισμα. Αυτό της Ενσυναίσθησης. Μπορούσα να διαβάσω τις σκέψεις των άλλων, τις κινήσεις του σώματος, ν’ ακούσω και να δω πέρα από τις λέξεις και τα λόγια που μου έλεγαν, αποκρυπτογραφούσα συμπεριφορές και είχα την ικανότητα να κατανοήσω τους εγκλωβισμούς και τους περιορισμούς τους. Είχα την δύναμη να καταλάβω τους συνανθρώπους μου και να τους οδηγήσω να βρουν τις δικές τους λύσεις.
Κι έτσι αναγνώρισα ότι αυτή ήταν η αποστολή μου. Να βοηθήσω ώστε ν’ απελευθερωθούν οι συνάνθρωποι μου από το παρελθόν τους και να τους υποστηρίξω ώστε να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι, την δύναμη που κρύβουν μέσα τους, τι πραγματικά θέλουν και πώς να το πραγματοποιήσουν στη ζωή τους. Αυτό έγινε το επάγγελμα και ο σκοπός της ζωής μου.


Αν λοιπόν έχεις πάρει την απόφαση να Αλλάξεις τη Σκέψη σου,
.. τότε να είσαι σίγουρη/ος ότι εργαζόμενοι μαζί, οι δυο μας, θα καταφέρεις…..

Ν’ Αλλάξεις τη Ζωή σου και αυτό είναι δεδομένο!!

Κλείσε τώρα, μία δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση μαζί μου
Διαβάστε επίσης

Ποιος είμαι…

Τέρπανδρος Παπαδόπουλος, NLP & Life Coach / Consultant Είμαι ο Τέρπανδρος Παπαδόπουλος κι είμαι NLP & Life Coach και ιδρυτής του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Τι θα καταφέρεις μαζί μου;

Θα καταφέρεις να μπορείς να έχεις όλα όσα θέλεις στη ζωής σου! Οποιοδήποτε θέμα κι αν σε απασχολεί, είτε συναισθηματικό, είτε επαγγελματικό, είτε οικονομικό, είτε

Γιατί να κάνεις συνεδρίες μαζί μου;

Διότι μπορώ να σε καταλάβω! Και μαζί μου….Όσα ζητήσεις, τόσα θα πάρεις! Τόλμα λοιπόν να ζητήσεις τα μέγιστα! Δέχεσαι την πρόκληση? Αν…. Τότε….. συνέχισε να

Ένα γράμμα για σένα…

Για εσένα που πιστεύεις ότι αξίζεις περισσότερο από όσα έχεις καταφέρεινα έχεις στη ζωή σου και ψάχνεις τον τρόπο να τα αποκτήσεις! Αν… Τότε…. Μπορώ

Συμβουλευτική ζευγαριών

Στη συμβουλευτική ζευγαριών συμμετέχουν και οι δύο, σε όλες τις συνεδρίες. Με την πάροδο του χρόνου, έχουν συνήθως παγιοποιηθεί κάποιες πεποιθήσεις στη σχέση των δύο,

Coaching / Συμβουλευτική Εφήβων

Η συμβουλευτική εφήβων από κάποιον υπεύθυνο επαγγελματία γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη! Διανύουμε μία περίοδο όπου πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα όσα γνωρίζαμε από παλιά

Άγχος/αίσθημα εγκλωβισμού

Άγχος… το τέρας που συνεχώς μας κυνηγάει! Το άγχος είναι ένα αίσθημα επιβίωσης, όπου πιστεύουμε ότι έχουμε παγιδευτεί σε μία κατάσταση και χρειάζεται να πολεμήσουμε

Διαχείριση εργασιακού άγχους

Το εργασιακό άγχος σήμερα είναι από τις πρώτες αιτίες συναισθηματικής ταλαιπωρίας, που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος. Ζούμε μέσα σε μία κοινωνία σχεδόν εθισμένη στην μετάδοση

Επίτευξη επαγγελματικών στόχων

Όποιο θέμα κι αν αντιμετωπίζεις στους επαγγελματικούς σου στόχους όλα έχουν ένα κοινό μοτίβο. Αισθάνεσαι εγκλωβισμό και ψάχνεις λύσεις! Έχεις αναγνωρίσει ότι κάτι δεν πάει

Business Life Winners

Το Business Life Winners είναι ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού για επιχειρήσεις και στελέχη, που βασίζεται στην ιδέα ότι μία επιχείρηση αποτελείται από ένα