fbpx

Ποιος είμαι…

Τέρπανδρος Παπαδόπουλος, NLP & Life Coach / Consultant

Είμαι ο Τέρπανδρος Παπαδόπουλος κι είμαι NLP & Life Coach και ιδρυτής του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ “NEOS NOUS”.

Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), με πολύπλευρο γνωστικό & εμπειρικό υπόβαθρο σε θέματα Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης.

Όλα ξεκίνησαν στα νεανικά μου χρόνια,, από την εσωτερική μου ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη, μέσω βαθιάς ενδοσκόπησης, εσωτερικής αναζήτησης και δια βίου μάθησης.

Έκτοτε εκπαιδεύτηκα, πιστοποιήθηκα και εξειδικεύτηκα σε σειρά σεμιναρίων και κύκλων που σχετίζονται με το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), Life Coaching, Συστημική αναπαράσταση κατά Hellinger, Κλινική ύπνωση, Gestalt, Διαλογισμό, Οραματισμό, Κβαντική Φυσική, Ελληνική φιλοσοφία, καθώς και Ενεργειακές θεραπείες όπως REIKI, EFT, THETA HEALING κλπ..

Πλέον μετρώ πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο NLP, Life Coaching & Consulting, χιλιάδες ώρες συνεδριών με εκατοντάδες θεραπευόμενους, καθώς και δεκάδες διαλέξεις και σεμινάρια.

Το σημαντικότερο όμως σε όλα τα παραπάνω είναι το τεράστιο ποσοστό επιτυχίας μου στην επίτευξη των στόχων, σε οποιοδήποτε θέμα κι αν προέκυψε απ’ όσους ανθρώπους με εμπιστεύθηκαν, για να βρουν αποτελεσματική λύση στα αδιέξοδά τους.

Επισημαίνω ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η αναγνώριση του προβλήματος και η απόφαση του καθενός να βρει λύση.

Έχω δημιουργήσει κι αναπτύξει τρεις δικές μου προσεγγίσεις προσωπικής ανάπτυξης:

 • τη συνθετική μέθοδο ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, βασισμένη σε σύγχρονες θεωρίες και πρακτικές που οδηγούν στην κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στην εύρεση λύσεων.
 • το πρωτοποριακό σύστημα LIFE WINNERS που αποτελείται από 3 στάδια Σύγχρονων και Ολοκληρωμένων Εμπειριών Αυγογνωσίας. Βασίζεται στη μεθοδολογία του Self-Consulting System, όπου μέσα από μία σειρά στοχευμένων ερωτήσεων , μπορεί κάποιος να γνωρίσει τον Εαυτό του, τον εσωτερικό του Σαμποτέρ, να βάλει Στόχους, να αναγνωρίσει το Σκοπό της Ζωής του και να καταφέρει όλα όσα θέλει στη ζωή του.
 • Τη καινοτόμο μεθοδολογία υλοποίησης ονείρων ΟΝΕΙΡΟΡΑΜΑ, όπου συνδυάζει την κβαντική φυσική, το NLP και την πνευματικότητα. Έτσι βγαίνουμε έξω από τα γνωστά πρότυπα της προσωπικότητάς μας, ερχόμαστε σε σύνδεση με έναν ιδανικό κβαντικό εαυτό και υλοποιούμε μέσω διαλογισμών και πράξης, τους νέους ιδανικούς μας στόχους.

Τι είναι το Κέντρο “NEOS NOUS”;

Είναι ένα κέντρο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης, όπου μέσα από ατομικές συνεδρίες, βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια, διαλέξεις κλπ, δίνεται η δυνατότητα στον καθένα με τεκμηριωμένες επιστημονικές, θεωρητικές & πρακτικές, μεθόδους να εκπαιδεύσει το νου του ώστε να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται. Έτσι αλλάζει τον τρόπο που δρα, αλλάζοντας τα αποτελέσματα στη ζωή του!

Ποιο το όραμά μου;

Η Δημιουργία Συνειδητών Ελεύθερων Ανθρώπων, οι οποίοι να προκαλούν με επίγνωση τις Ιδανικές Συνθήκες στη Ζωή τους, κάνοντας την ΕΥΤΥΧΙΑ και την ΕΠΙΤΥΧΙΑ δηλ. το ΕΥ ΖΗΝ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Ποιος ο σκοπός μου;

Η απελευθέρωση από τους νοητικούς μας περιορισμούς, η εκμάθηση ενός νέου τρόπου δημιουργίας και εκπλήρωσης μιας ευτυχισμένης ζωής και η πρακτική εφαρμογή του στη καθημερινότητά μας, με απτά χειροπιαστά αποτελέσματα.

Πώς επιτυγχάνω το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Ο εγκέφαλος εκπαιδεύεται να εστιάζεται στη λύση και όχι στο πρόβλημα. O άνθρωπος ξεφεύγει από το δίλημμα / αδιέξοδο που του προκαλεί πίεση & άγχος και επικοινωνεί καλύτερα με τον εαυτό του και το περιβάλλον. Έτσι ο καθένας αναγνωρίζει τους περιορισμούς του, απελευθερώνεται από αυτούς, αυξάνει τις επιλογές του και βιώνει την κάθε στιγμή με ηρεμία και ευτυχία.

Ποιος είναι ο μηχανισμός με απλά λόγια;

Ζούμε σύμφωνα με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, και οι σκέψεις μας κινούνται στα όρια που μας επιτρέπουν οι περιορισμοί μας, δηλαδή οι φοβίες & οι προσδοκίες μας.

Άρα αλλάζοντας τις πεποιθήσεις μας, αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, τον τρόπο που δρούμε, το αποτέλεσμα που παίρνουμε, άρα Αλλάζουμε Ζωή!

Οι υπηρεσίες μου

Οι υπηρεσίες μου αφορούν στο Σύγχρονο Coaching Επίτευξης Στόχων και περιλαμβάνουν;

Ατομικές Συνεδρίες, που σχετίζονται με το Personal Life Coaching, και συγκεκριμένα με:

Coaching Προσωπικών Σχέσεων

 • Συμβουλευτική ζευγαριών
 • Επικοινωνία διαζευγμένων      
 • Εύρεση ιδανικής σχέσης
 • Συμβουλευτική Γονέων

Coaching Διαχείρισης Συναισθημάτων

 • Άγχος
 • Κρίσεις πανικού
 • Θυμός
 • Κατάθλιψη
 • Επιλόχεια κατάθλιψη

Coaching / Συμβουλευτική Εφήβων

Career coaching

 • Σχεδιασμός νέας ιδανικής εργασίας
 • Διαχείριση επαγγελματικών σχέσεων
 • Διαχείριση εργασιακού άγχους
 • Επίτευξη επαγγελματικών στόχων

Επαγγελματικές συνεδρίες που σχετίζονται με το Business Life Coaching, και συγκεκριμένα με:

Personal Coaching

 • Επιχειρηματιών
 • Διοικητικών Στελεχών επιχειρήσεων

Group Coaching

 • Διοικητικών Στελεχών
 • Ανθρώπινου Δυναμικού

Ομαδικά Σεμινάρια Coaching προσωπικής εξέλιξης:

 • Life Winners – Self-Consulting System
 • ΟΝΕΙΡΟΡΑΜΑ – Υλοποιητής Κβαντικών Πραγματικοτήτων

Στο ενεργητικό μου έχω πάνω από 8000 ώρες προσωπικών συνεδριών και έχω υλοποιήσει πάνω από δέκα ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, διαφόρων θεματολογιών.

Επίσης έχω πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια και διαλέξεις γύρω από διάφορα θέματα Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης .

Πλαίσιο θεραπείας

Οι ατομικές συνεδρίες διεξάγονται σε κλίμα συνεργασίας και εμπιστευτικότητας και εστιάζουν στην αυτογνωσία και αυτοβελτίωση, τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μας, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στην αποδοχή και την εχεμύθεια.

Η διαδικασία της θεραπείας απαιτεί δέσμευση, αφοσίωση και απευθύνεται μόνο σε εσένα που έχεις πραγματικά  αποφασίσει να αλλάξεις τη ζωή σου.

Οι συναντήσεις μας θα είναι ορισμένες σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα, μία φορά την εβδομάδα και θα έχουν διάρκεια εξήντα ή ενενήντα λεπτών. Φυσικά η χρονική διάρκεια των συνεδριών δεν μπορεί να οριστεί. Το σίγουρο είναι ότι η εργασία μας θα είναι στοχευμένη στις λύσεις κι όχι στα προβλήματα, αποφεύγοντας τις άσκοπες διαδρομές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι οπωσδήποτε σύντομο.

Η διάρκεια εξαρτάται από το αίτημα, τον ρυθμό ανάπτυξης, την πρόθεση αλλά κυρίως την αποφασιστικότητά σου να προχωρήσεις στην αλλαγή που ζητάς να έχεις στη ζωή του.

Στη φιλοσοφία του coaching είναι αποδεκτό ότι ο καθένας παίρνει τις απαντήσεις που χρειάζονται και που είναι έτοιμος να πάρει σε κάθε στάδιο της εξέλιξής του.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσεις μία συνάντησή μας, θα με ειδοποιείς τουλάχιστον δύο ημέρες νωρίτερα, εκτός από έκτακτες περιπτώσεις.

Επίσης, εάν για κάποιο λόγο αποφασίσεις να σταματήσεις τη θεραπεία, χρήσιμο είναι να συζητήσουμε τους λόγους για τους οποίους το θέλεις. Κι αυτό γιατί είναι πιθανόν να είναι ένας συνήθης τρόπος για εσένα, όποτε δυσκολεύεσαι ή ζορίζεσαι να τα παρατάς….. Δώσε επομένως την ευκαιρία αυτή στον εαυτό σου να είναι συνειδητή η οποιαδήποτε επιλογή σου.

Μπορείς επίσης να πάρεις πολλές πληροφορίες μέσα από τα άρθρα και τα video που είναι διαθέσιμα στο site μου, γύρω από το τι πρεσβεύω και πώς εργάζομαι με τους θεραπευόμενούς μου.

Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας

Εφόσον έχεις πάρει την απόφασή σου να αλλάξεις ζωή , μπορείς να κλείσεις μία δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας μισής ώρας, όπου θα έχουμε μία σύντομη και περιεκτική συζήτηση, για τα θέματα που σε απασχολούν και τους τρόπους με τους οποίους θα σε υποστηρίξω να τα λύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά!

Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση σε σχέση με τις υπηρεσίες μου, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας και θα σου απαντήσω άμεσα.

Έλα μαζί να βρούμε λύση

και κάνε το επόμενο βήμα στη ζωή σου!!

Κλείσε τώρα μία συνάντηση μαζί μου!

Κλείσε τώρα, μία δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση μαζί μου
Διαβάστε επίσης

Ποιος είμαι…

Τέρπανδρος Παπαδόπουλος, NLP & Life Coach / Consultant Είμαι ο Τέρπανδρος Παπαδόπουλος κι είμαι NLP & Life Coach και ιδρυτής του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Τι θα καταφέρεις μαζί μου;

Θα καταφέρεις να μπορείς να έχεις όλα όσα θέλεις στη ζωής σου! Οποιοδήποτε θέμα κι αν σε απασχολεί, είτε συναισθηματικό, είτε επαγγελματικό, είτε οικονομικό, είτε

Γιατί να κάνεις συνεδρίες μαζί μου;

Διότι μπορώ να σε καταλάβω! Και μαζί μου….Όσα ζητήσεις, τόσα θα πάρεις! Τόλμα λοιπόν να ζητήσεις τα μέγιστα! Δέχεσαι την πρόκληση? Αν…. Τότε….. συνέχισε να

Ένα γράμμα για σένα…

Για εσένα που πιστεύεις ότι αξίζεις περισσότερο από όσα έχεις καταφέρεινα έχεις στη ζωή σου και ψάχνεις τον τρόπο να τα αποκτήσεις! Αν… Τότε…. Μπορώ

Συμβουλευτική ζευγαριών

Στη συμβουλευτική ζευγαριών συμμετέχουν και οι δύο, σε όλες τις συνεδρίες. Με την πάροδο του χρόνου, έχουν συνήθως παγιοποιηθεί κάποιες πεποιθήσεις στη σχέση των δύο,

Coaching / Συμβουλευτική Εφήβων

Η συμβουλευτική εφήβων από κάποιον υπεύθυνο επαγγελματία γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη! Διανύουμε μία περίοδο όπου πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα όσα γνωρίζαμε από παλιά

Άγχος/αίσθημα εγκλωβισμού

Άγχος… το τέρας που συνεχώς μας κυνηγάει! Το άγχος είναι ένα αίσθημα επιβίωσης, όπου πιστεύουμε ότι έχουμε παγιδευτεί σε μία κατάσταση και χρειάζεται να πολεμήσουμε

Διαχείριση εργασιακού άγχους

Το εργασιακό άγχος σήμερα είναι από τις πρώτες αιτίες συναισθηματικής ταλαιπωρίας, που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος. Ζούμε μέσα σε μία κοινωνία σχεδόν εθισμένη στην μετάδοση

Επίτευξη επαγγελματικών στόχων

Όποιο θέμα κι αν αντιμετωπίζεις στους επαγγελματικούς σου στόχους όλα έχουν ένα κοινό μοτίβο. Αισθάνεσαι εγκλωβισμό και ψάχνεις λύσεις! Έχεις αναγνωρίσει ότι κάτι δεν πάει

Business Life Winners

Το Business Life Winners είναι ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού για επιχειρήσεις και στελέχη, που βασίζεται στην ιδέα ότι μία επιχείρηση αποτελείται από ένα